Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard

Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard is een Voetbalclub gelegen aan Veerdam 4 in Aalst.

Meer informatie over Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard in Aalst

Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard is een Voetbalclub gelegen in Aalst op Veerdam 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Aalst? Dan ben je bij Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard kun je in een leuk voetbalteam spelen in Aalst. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard om lid te worden. 

Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard in Aalst is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Veerdam 4 in Aalst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Aalst of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard. Je kan Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard telefonisch bereiken op: 31 418 671 261 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvrodaboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard

Bezoekers bekeken ook