Voetbalvereniging Callantsoog

Voetbalvereniging Callantsoog is een Voetbalclub gelegen aan Abbestederweg 22 in Callantsoog.

Meer informatie over Voetbalvereniging Callantsoog in Callantsoog

Voetbalvereniging Callantsoog is een Voetbalclub gelegen in Callantsoog op Abbestederweg 22.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Callantsoog? Dan ben je bij Voetbalvereniging Callantsoog op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Callantsoog hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Callantsoog kun je in een leuk voetbalteam spelen in Callantsoog. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Callantsoog om lid te worden. 

Voetbalvereniging Callantsoog in Callantsoog is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Abbestederweg 22 in Callantsoog. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Callantsoog of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Callantsoog. Je kan Voetbalvereniging Callantsoog telefonisch bereiken op: 31 224 582 149 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vv-callantsoog.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Callantsoog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Callantsoog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Callantsoog

Bezoekers bekeken ook