Jandino Asporaat is een Nederlandse komiek, acteur en presentator. Hij werd geboren op 9 januari 1981 in Willemstad, Curaçao, maar groeide op in Nederland. Jandino is bekend om zijn humoristische optredens en heeft talloze stand-up comedy shows opgevoerd in Nederland.

Hij heeft ook in verschillende televisieprogramma’s en films gespeeld, waaronder de populaire Nederlandse komedieserie “De Dino Show.” Daarnaast heeft hij presentatieklussen gedaan voor verschillende evenementen en prijsuitreikingen. Jandino Asporaat is een veelzijdige entertainer en heeft een grote schare fans in Nederland. Hij staat bekend om zijn humor en charismatische persoonlijkheid.

Wie is Jandino Asporaat?

Jandino Asporaat werd geboren op 9 januari 1981 in Willemstad, Curaçao, wat destijds een deel was van de Nederlandse Antillen. Op jonge leeftijd verhuisde hij met zijn familie naar Nederland, waar hij opgroeide en zijn carrière als komiek en entertainer begon. Hij begon zijn carrière in de entertainmentwereld als stand-up comedian en wist al snel naam te maken in de Nederlandse comedy scene. Hij trad op in verschillende theaters en comedyclubs in Nederland en ontwikkelde zijn eigen unieke stijl van humor.

Jandino Asporaat heeft ook zijn talenten als acteur en presentator laten zien. Hij is bekend geworden door zijn optredens in Nederlandse televisieshows en films. Een van zijn meest bekende projecten is “De Dino Show,” een komedieserie waarin hij diverse typetjes speelde en beroemdheden interviewde. Naast zijn succes op het gebied van comedy en televisie, heeft Jandino Asporaat ook gepresenteerd bij verschillende evenementen en prijsuitreikingen in Nederland.

Hij is uitgegroeid tot een van de meest prominente en populaire entertainers in Nederland, geliefd om zijn humor, charisma en veelzijdigheid. Jandino Asporaat heeft de Nederlandse entertainmentwereld positief beïnvloed en blijft een gewaardeerde figuur in de Nederlandse media.

De Dino show

Jandino Asporaat heeft verschillende televisieprogramma’s gemaakt en gepresenteerd in Nederland. Een van zijn meest bekende en langlopende tv-shows is “De Dino Show.” Deze show was een komedieserie waarin Jandino verschillende typetjes speelde en beroemdheden interviewde. De show werd voor het eerst uitgezonden in 2012 en werd al snel populair vanwege de humoristische sketches en interviews.

In “De Dino Show” gebruikte Jandino Asporaat zijn veelzijdigheid als entertainer om verschillende personages te spelen, vaak met grappige accenten en karikaturen. Hij behandelde ook actuele onderwerpen en satirische humor in de show.

De show werd goed ontvangen door het publiek en kreeg positieve recensies vanwege de humor en de manier waarop Jandino beroemdheden op een luchtige en humoristische manier interviewde. “De Dino Show” liep meerdere seizoenen en werd een kenmerkend programma voor Jandino Asporaat’s televisiecarrière.

Jandino Asporaat theater

Jandino Asporaat is ook bekend om zijn werk in het theater, waar hij live comedyshows en theatervoorstellingen heeft opgevoerd. Hij heeft verschillende theaterproducties gemaakt en gespeeld, waaronder:

 1. Antilliaanse Pot: Dit was een van zijn eerste soloshows in het theater. In deze show combineerde hij comedy met persoonlijke verhalen over zijn jeugd op Curaçao en zijn ervaringen in Nederland.

 2. Laat Ze Maar Komen: In deze show behandelt Jandino diverse onderwerpen en gebruikt hij humor om het publiek aan het lachen te maken.

 3. De Revue: Een grootschalige theatershow met muziek, comedy, en sketches. Deze show was een spektakel met een grote cast en veel entertainmentelementen.

 4. Keihard: Een stand-up comedyshow waarin Jandino Asporaat zijn scherpe humor en observaties over het dagelijkse leven deelt.

 5. Judeska Airlines: In deze voorstelling speelde Jandino het personage Judeska, een van zijn bekende typetjes, als stewardess bij Judeska Airlines. Het was een komische show vol humor en hilarische situaties.

Films en tv programma's

Jandino Asporaat heeft in verschillende films en tv-programma’s in Nederland gespeeld en gepresenteerd. Hier zijn enkele van zijn bekendste projecten:

Films:

 1. Bon Bini Holland (2015): In deze komische film speelde Jandino de hoofdrol als Robertico Florentina, een oplichter die terugkeert naar Curaçao en allerlei komische situaties meemaakt.

 2. Bon Bini Holland 2 (2018): Dit is het vervolg op de eerste film, waarin Jandino terugkeert als Robertico voor nog meer avonturen en hilarische situaties.

Tv-programma’s:

 1. De Dino Show (2012-2015): Zoals eerder vermeld, was “De Dino Show” een zeer populaire komedieserie die Jandino presenteerde en waarin hij verschillende typetjes speelde en beroemdheden interviewde.

 2. Jandino en de Boezemvrienden (2013): In dit programma ging Jandino samen met zijn vrienden op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen in het buitenland.

 3. DINO (2016): “DINO” was een talkshow die werd gepresenteerd door Jandino Asporaat. In deze show interviewde hij verschillende gasten, van beroemdheden tot gewone mensen, en behandelde hij uiteenlopende onderwerpen.

 4. Dino & Friends in New York (2017): In dit tv-programma reisde Jandino af naar New York en bracht hij tijd door met vrienden en beroemdheden terwijl hij de stad verkende.

 5. DINO: The Music (2020): Dit was een muzikaal programma waarin Jandino verschillende artiesten en muzikanten uitnodigde om muziek te maken en te praten over hun carrières.

Jandino Asporaat is bekend om zijn veelzijdigheid als entertainer en heeft zowel in comedy, film als televisie succesvolle projecten op zijn naam staan. Hij heeft een sterke aanwezigheid in de Nederlandse entertainmentindustrie en blijft geliefd bij zijn publiek.

Jandino Asporaat gezin

Jandino Asporaat is vrij terughoudend als het gaat om zijn privéleven, en er is niet veel bekend over zijn gezin en persoonlijke relaties in de openbare sfeer. Hij heeft echter wel openlijk gesproken over zijn afkomst en jeugd.

Jandino is geboren op Curaçao, een eiland in het Caribisch gebied, en is opgegroeid in Nederland. Hij heeft in interviews en op sociale media laten zien dat hij trots is op zijn afkomst en vaak verwijst naar zijn Caribische wortels in zijn comedy en optredens.

Hoewel er weinig bekend is over zijn gezin en persoonlijke relaties, richt Jandino zich vooral op zijn carrière als entertainer, waaronder stand-up comedy, theater, film en televisie. 

Jandino Asporaat tickets kopen

Om tickets te kopen voor een evenement of show van Jandino Asporaat, kun je verschillende opties overwegen:

 1. Officiële website: Bezoek de officiële website van Jandino Asporaat of de website van het theater of de locatie waar hij optreedt. Hier vind je informatie over zijn aankomende shows, data, locaties en ticketprijzen. Vaak kun je de tickets rechtstreeks vanaf de website kopen.

 2. Ticketverkoopwebsites: Je kunt ook tickets vinden voor Jandino Asporaat’s shows op ticketverkoopwebsites zoals Ticketmaster, Eventim, of andere vergelijkbare platforms. Zoek gewoon naar de naam van het evenement of de artiest en selecteer de show die je wilt bijwonen.

 3. Theaterkassa: Als je liever persoonlijk tickets koopt, kun je naar de kassa van het theater of de locatie gaan waar Jandino optreedt. Hier kun je ter plekke tickets aanschaffen en eventuele vragen stellen over beschikbaarheid en zitplaatsen.

 4. Telefonisch: Sommige theaters bieden ook de mogelijkheid om telefonisch tickets te bestellen. Je kunt het theater bellen en vragen naar de beschikbaarheid van tickets en informatie over hoe je kunt bestellen.

Jandino Asporaat vermogen

Het exacte salaris en vermogen van Jandino Asporaat zijn niet openbaar beschikbaar. Het vermogen en inkomen van beroemdheden kunnen variëren afhankelijk van hun carrièresuccessen, deals, investeringen en andere factoren.

Jandino Asporaat is echter een succesvolle Nederlandse entertainer met een brede carrière in stand-up comedy, theater, film en televisie. Hij heeft talloze shows, theatervoorstellingen en films geproduceerd en heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s. Daarnaast heeft hij als presentator en acteur gewerkt. Al deze activiteiten zouden hebben bijgedragen aan zijn inkomen en vermogen.

Het is belangrijk op te merken dat de financiële situatie van beroemdheden kan veranderen na verloop van tijd. Als je geïnteresseerd bent in de meest actuele informatie over Jandino Asporaat’s inkomen en vermogen, kun je online zoeken naar recente nieuwsberichten of financiële rapporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *