10 BESTE dobbelspel - dobbelspellen reviews 2024

Op zoek naar een leuk spel om met familie en vrienden te spelen?

Dobbelspellen zijn perfect voor elke gelegenheid! Ze zijn gemakkelijk te leren, en er zijn zoveel verschillende soorten dobbelspellen dat je de perfecte kunt vinden voor jouw behoeften. Of je nu een spel zoekt om op de camping te spelen of gewoon iets wilt om mee te ontspannen na een lange dag, dobbelspellen zijn de perfecte oplossing.

Onze redactie heeft zorgvuldig een lijst samengesteld van de 10 beste dobbelspellen, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw behoeften. Met zo'n verscheidenheid aan spellen om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden dat iedereen met plezier zal spelen.Laatst bijgewerkt: 5 apr. 2024

TOP 3 beste dobbelspellen

Omdat er zoveel diverse dobbelspellen verkrijgbaar zijn op de markt willen wij jouw zoektocht makkelijker maken. Hieronder zie je de 3 beste dobbelspellen van 2024. Deze zijn uit onze dobbelspellen vergelijking als beste beoordeeld.

Onze top 10 bestaat uit goede dobbelspellen. Alle dobbelspellen zijn aan de hand van dezelfde eigenschappen vergeleken met elkaar en beoordeeld. Op deze pagina lees je onze bevindingen in dobbelspellen reviews en laten wij de mogelijkheden zien om de beste deal te krijgen voor wanneer je een van de dobbelspellen kopen wilt.

1. Dice Dice Baby Dobbelspel

 Ben jij de ultieme bluffer? Met Dice Dice Baby kun je daar nu achter komen! Ons dobbelspel is de perfecte manier om je verstand te meten met je vrienden en familie voor wat luchtig plezier Met een unieke verscheidenheid aan inzetmogelijkheden kunnen maximaal zes spelers zich met ons spel een weg bluffen door rondes met biedingen en hilarische competitieve tactieken. Denk goed na voordat je de dobbelstenen neergooit - heb jij het in je om je tegenstanders met succes voor de gek te houden? Bij Dice Dice Baby staat er veel op het spel, dus gooi goed en neem de opscheppingsrechten mee naar huis! Het gaat ook niet alleen om winnen - met opvallende onderdelen om alle soorten spelers aan te trekken, zal deze spelervaring elke keer dat je speelt vol verrassingen zitten! Ga een avontuur aan vol creatieve strategieën en scherpe tactieken met ons geweldige dobbelspel - dus kom bij elkaar en maak je klaar om de ultieme doos met slinkse lekkernijen te openen. Replayability is gegarandeerd, dus nodig je beste amigos uit voor een herinnering waarom het loont om een stap voor te blijven Blijf dus niet zitten - het is tijd voor wat high-stakes fun! Maak je klaar voor een stevige sessie vol gelach: pak een paar dobbelstenen want het is tijd voor Dice Dice Baby.

2. Zinga Dobbelspel

 Heb je genoeg van dezelfde oude dobbelspelletjes? Op zoek naar iets dat net iets spannender is? Zoek niet verder dan Zinga Dobbelspel! Met Zinga krijg je het beste van twee werelden; rollen & schrijven plus een razendsnel reactiespel. Gooi gewoon met je dobbelstenen, zoek zo snel mogelijk de juiste combinatie van kleur en getal voordat je de bel laat rinkelen. Vergeet niet elke combinatie aan te kruisen op je scoreblad en roep "ZINGA!" als je een kolom of rij van vijf hebt weggestreept Deze onstuimige mix van strategie en snelheid zorgt zeker voor een extra dosis vrolijkheid aan de speeltafel - kun jij de actie bijhouden? Zorg er wel voor dat je geconcentreerd en alert blijft, want er is maar één fout nodig om je kans op de overwinning te verpesten, dus pas op! Als iemand anders sneller roept of de verkeerde combinatie krijgt, mag je de blauwe pion inzetten om hun beurt te pakken of je eigen fout te negeren.

3. Clever Dobbelspel

 Ben je klaar voor de spannendste familiespelavond ooit? Zet de kinderen en hun vrienden rond de tafel en haal Clever tevoorschijn! Dit leuke en snelle dobbelspel zal zeker ieders wedstrijdsappen doen stromen - plus, jullie scherpen allemaal je strategische denkvermogen aan! Bij Clever krijgt elke speler zijn eigen scoreblad en gebruiken ze kleurrijke dobbelstenen om combinaties te maken van punten in verschillende categorieën. Je gooit elke beurt drie keer, en kiest telkens één dobbelsteen. Alles wat lager is dan je gekozen dobbelsteen wordt op de bak gelegd - waar het eerlijk spel is voor je tegenstanders tijdens hun beurten. Speel slim en ontwikkel een slimme strategie om je kansen op het maken van ketens en het scoren van hogere punten te maximaliseren Hoe langer je Clever speelt, hoe sneller je wordt - wat een intense, maar vriendelijke rivaliteit tussen iedereen aan de tafel bevordert. Bovendien is het zelfs voor jongere spelers zo gemakkelijk te begrijpen dat geen enkel lid van de familie dit spannende spel zal missen.

  1. gaming en entertainment
  2. dobbelspel

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over dobbelspellen reviews

Ja, onze dobbelspellen vergelijkingen zijn betrouwbaar. De  dobbelspellen worden uitvoerig getest en allemaal op dezelfde criteria getest en beoordeeld. Elk dobbelspel product wordt dus op dezelfde manier bekeken en gereviewd.

Nee, JongensCommunity is een vergelijkingswebsite. Wij hebben geen webshop en verkopen de best geteste dobbelspellen dus niet zelf.

Wij geven wel suggesties voor webshops waar je het product voor een voordelige prijs kunt kopen. Daarvoor klik je heel simpel op de knop: “Goedkoopste Deal”. 

Om een top 10 met goede dobbelspellen samen te stellen, letten we onder meer op de prijs, effectiviteit, het merk, het gebruiksgemak en diverse andere factoren zoals bv wat de gebruikerservaringen van eerdere gebruikers zijn. Door alle producten te bekijken aan de hand van deze factoren, kan er onderling een goede vergelijking gemaakt worden!

Ontdek de nummers 4 t/m 10 van de beste dobbelspellen

De dobbelspellen in de top 3 zijn volgens ons de dobbelspellen met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Wij hebben veel verschillende dobbelspellen voor je getest. Ben je dus nog niet helemaal overtuigd door de top 3 dobbelspellen en wil je graag meer dobbelspellen in je vergelijking betrekken?

Hieronder lees je de rest van onze dobbelspel reviews! Vergelijk de rest van de dobbelspel testen en bekijk welke je bevalt.

Meer productreviews bekijken: 

4. Perudo Dobbelspel

 Ben je op zoek naar wat plezier en vriendelijke competitie? Dan is het Perudo dobbelspel iets voor jou! Dit gemakkelijk te leren en snelle blufspel zal iedereen in een mum van tijd in vuur en vlam zetten. Bij Perudo schudden alle spelers tegelijkertijd met dobbelstenen in hun bekers voordat ze onthullen hoeveel dobbelstenen ze hebben met een specifiek getal bovenaan. Je tegenstander overbluffen is de sleutel tot succes, want elke ronde kunnen de spelers hun voorspelde aantal verlagen, dat van hun tegenstander verhogen, of hen uitdagen het te bewijzen! Met dit spel vol spanning zul je je nooit vervelen Wat maakt Perudo nog meer geweldig? Het is ongelooflijk draagbaar - dus je kunt het overal mee naartoe nemen en je vrienden op elk moment vermaken. Bovendien zijn er geen ingewikkelde regels - bluf gewoon je vijanden van het bord! Of er nu twee of vier spelers meedoen, Perudo zorgt voor veel vermaak op je volgende bijeenkomst.

5. Keer op Keer Dobbelspel

 Zet je zinnen op familieavondplezier met Time to Time Dice Game! Dit dobbel- en puzzelspel belooft uren uitdagende competitie en vermaak. Gooi de dobbelstenen om verstandige keuzes te maken en vink dan vakjes af in een poging zo snel mogelijk kolommen of gelijkgekleurde gebieden te vullen. Zorgvuldig strategeren is essentieel voor succes - bij elke beurt moet je een dobbelsteenkleur en -nummer kiezen waarmee je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur kunt afvinken. Werk snel en vermijd het kiezen van door je tegenstanders gekozen combinaties als je enige hoop hebt om te winnen. Spelers die met succes kolommen of alle vakjes van 1 kleur afvinken worden knap beloond met punten en een bonus - maar pas op, het spel eindigt zodra een speler 2 complete kleuren afvinkt.

6. White Goblin Games Qwixx Dobbelspel

 toon: Opgewonden Niets ontsteekt het competitieve vuur als White Goblin Games Qwixx Dice Game! Dit snelle, hectische spel van aftrekken en geluk heeft iedereen op zijn tenen - je zult die dobbelstenen niet snel genoeg willen aanraken! Maak een kans op de worp en vul getallen in op je scoreblad - hoe meer punten je krijgt, hoe dichter je bij de overwinning bent. Bereid je voor op een spannende twee minuten met een van de meest adrenalinevolle spellen die er zijn. Met een eenvoudige opzet en snelle gameplay houdt Qwixx iedereen tot het einde toe bezig.

7. Regenwormen Dobbelspel

 Wil je je familie, vrienden of collega's vermaken? Zoek niet verder dan Aardworm Dobbelspel! Dit leuke, compacte spel kun je overal mee naartoe nemen, en vereist slechts een minimaal half uur spelen met een willekeurig aantal mensen dat tot 36 kan tellen Jij en je medespelers beginnen het spel door elk acht dobbelstenen te gooien. De spelers moeten dan elke dobbelsteen met een worm en die met hetzelfde getal opzij leggen; de rest van de dobbelstenen wordt vervolgens gegooid. Als je totaal op ongeveer 20 uitkomt en je minstens één worm hebt weten te bemachtigen, mag je een dobbelsteen van iemand anders met datzelfde getal oprapen of van de tafel pakken! Als je echter te veel gelijke getallen gooit - d.w.z. dubbel dubbel - dan ben je uit de running en moet je als straf een steen afgeven. Blijf spelen tot één persoon al zijn stenen heeft opgehaald uit de gelijke verdeling van ieders pool. Wie zal als eerste al zijn stenen kunnen verzamelen? Earthworms Dice Game is een geweldige manier om een vriendschappelijke wedstrijd te houden met vrienden en familie tijdens reizen en vakanties. Het eenvoudig te leren formaat zorgt ervoor dat iedereen met basis telvaardigheden kan meedoen - waardoor het een onderhoudende optie is voor elke leeftijdscategorie.

8. Keer op Keer 2 Dobbelspel

 Ben je klaar voor de ultieme getimede uitdaging? Time on Time Part 2: Times 2 Dice Game is het langverwachte vervolg op het populaire en verslavend spannende dobbelspel! Met dit spel neem je het op tegen jezelf en andere spelers om te zien wie in de minste tijd de meeste vakjes op zijn speelveld kan aankruisen. Om te spelen kies je een kleur en getal van een van je dobbelstenen. Combineer ze dan om aangrenzende vakjes aan te kruisen die bij die kleur passen. De sleutel is om snel verstandige keuzes te maken om je tegenstanders te verslaan. Om te winnen moet je als eerste kolommen, rijen en gelijkgekleurde gebieden vullen en daarbij zoveel mogelijk van de door andere spelers gewenste combinaties elimineren. Het is een intense test van strategie en vaardigheid! Dus als je je gewaagd voelt en klaar bent om je spelervaring naar een heel ander niveau te tillen, kom dan naar de volgende ronde van Times 2 Dice Game.

9. Keer op Keer Kids Dobbelspel

 Maak je klaar voor wat wild plezier met Time to Time Kids Dobbelspel! Doe mee aan de voederwoede terwijl de spelers de dierentuinverzorgers helpen de dieren in het verblijf te voeren. Rol de dobbelstenen, match de kleuren, en markeer als eerste je spelbladen en verzamel zo snel mogelijk punten. Met kleurrijke spelstukken en vrolijke afbeeldingen is dit snelle spel perfect voor kinderen vanaf 5 jaar, of een gezin met jonge spelers die weinig geduld hebben.

10. White Goblin Games Qwixx Mixx

 Leef je uit met White Goblin Games Qwixx Mixx Dice Game Expansion! Met dit pakket ontvang je twee nieuwe varianten scoreblokken om spelavonden nog spannender en interactiever te maken. Stel je geluk op de proef, terwijl je de spelervaring vermengt als nooit tevoren. Of je nu het dobbelspel of de kaartspelversie van Qwixx speelt, deze scoreblokken geven een unieke draai aan elke beurt. Laat ze dobbelen en voeg wat pit toe aan al je spelevenementen! Word creatief, heb plezier en blijf vooral veilig met White Goblin Games Qwixx Mixx Dice Game Expansion.

Waar let je op bij het kopen van een nieuwe dobbelspel? - Vergelijk onze dobbelspellen reviews

Met zoveel diverse soorten dobbelspellen op de markt weet je niet goed wat nu de beste dobbelspel is. Maak voordat je overgaat tot het kopen van een goede dobbelspel een uitgebreide vergelijking voor jezelf.

Producteigenschappen die voor jou belangrijk kunnen zijn bij het uitkiezen van een goede dobbelspel zijn: de kwaliteit, het merk, het gebruikersgemak en de prijs natuurlijk. Dit zijn precies de 4 eigenschappen waar wij de dobbelspellen op getest hebben.

Ook hebben we naar de meningen van andere consumenten gekeken over de best geteste dobbelspellen.

In onze top 10 dobbelspellen proberen we altijd rekening te houden met de verschillende budgetten van iedereen. Met dobbelspellen binnen diverse prijsklassen proberen we onze dobbelspel reviews zo compleet en toegankelijk mogelijk te maken. Dit zodat jij de dobbelspellen goed kunt vergelijken.

Heeft een dobbelspel in de top 10 lijst je interesse gewekt? Klik dan op de button onderaan de productomschrijving. Je wordt dan direct doorverwezen naar de gekozen webwinkel.

Picture of Thijs
Thijs

Ik ben Thijs, en ik breng graag tijd door met mijn vrouw en kinderen. Ik ben al vele jaren counselor, tijdens mijn werk moet ik vaak jongeren te woord staan over uiteenlopende onderwerpen. Ik weet hoe het is om een kind te zijn, en daarom breng ik graag tijd door met mijn eigen kinderen - ze houden me jong! Mijn doel is om jongens te helpen uit te groeien tot de beste mensen die ze kunnen zijn.

Disclaimer: Ons team probeert de producten reviews altijd met zorg samen te stellen. Echter kunnen er soms toch foutjes op de pagina voorkomen. Het team achter JongensCommunity.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de geteste tennisschoenen dames. Wij ontvangen wel een kleine commissie als je via de Goedkoopste Deal- link op onze website een product aanschaft.

Conclusie over het kopen van een nieuwe dobbelspel

Met onze gids weet je precies waar je op moet letten bij het kopen van dobbelspelletjes, en weet je zeker dat je het perfecte spel vindt voor je familie en vrienden.