Voetbal Vereniging Maarssen

Voetbal Vereniging Maarssen is een Voetbalclub gelegen aan Sportparkweg 1 in Maarssen.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Maarssen in Maarssen

Voetbal Vereniging Maarssen is een Voetbalclub gelegen in Maarssen op Sportparkweg 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Maarssen op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Maarssen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Maarssen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Maarssen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Maarssen om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Maarssen in Maarssen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportparkweg 1 in Maarssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarssen of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Maarssen. Je kan Voetbal Vereniging Maarssen telefonisch bereiken op: 31 900 8862 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvmaarssen.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Maarssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Maarssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Maarssen

Bezoekers bekeken ook