Sportclub Terschelling

Sportclub Terschelling is een Vereniging of organisatie gelegen aan Kallandspad 28-A in Midsland.

Meer informatie over Sportclub Terschelling in Midsland

Sportclub Terschelling is een Vereniging of organisatie gelegen in Midsland op Kallandspad 28-A.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Midsland? Dan ben je bij Sportclub Terschelling op de juiste plek. Bij Sportclub Terschelling hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportclub Terschelling kun je in een leuk voetbalteam spelen in Midsland. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportclub Terschelling om lid te worden. 

Sportclub Terschelling in Midsland is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Kallandspad 28-A in Midsland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Midsland of niet, iedereen is welkom bij Sportclub Terschelling. Je kan Sportclub Terschelling telefonisch bereiken op: 31 562 448 102 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sc-terschelling.nl/

Hoe kom je bij Sportclub Terschelling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Terschelling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportclub Terschelling

Bezoekers bekeken ook