Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys"

Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" is een Voetbalclub gelegen aan Suikerplein 1 in Sas van Gent.

Meer informatie over Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" in Sas van Gent

Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" is een Voetbalclub gelegen in Sas van Gent op Suikerplein 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sas van Gent? Dan ben je bij Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" op de juiste plek. Bij Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sas van Gent. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" om lid te worden. 

Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" in Sas van Gent is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Suikerplein 1 in Sas van Gent. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sas van Gent of niet, iedereen is welkom bij Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys". Je kan Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" telefonisch bereiken op: 31 6 41560817 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.cornboys.nl/

Hoe kom je bij Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Ontspanningsver. "Corn Boys" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sport en Ontspanningsver. “Corn Boys”

Bezoekers bekeken ook