Voetbal Vereniging Vense Boys

Voetbal Vereniging Vense Boys is een Voetbalclub gelegen aan Kleefseweg 26 in Ven-Zelderheide.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Vense Boys in Ven-Zelderheide

Voetbal Vereniging Vense Boys is een Voetbalclub gelegen in Ven-Zelderheide op Kleefseweg 26.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ven-Zelderheide? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Vense Boys op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Vense Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Vense Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ven-Zelderheide. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Vense Boys om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Vense Boys in Ven-Zelderheide is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kleefseweg 26 in Ven-Zelderheide. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ven-Zelderheide of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Vense Boys. Je kan Voetbal Vereniging Vense Boys telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Vense Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Vense Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Vense Boys

Bezoekers bekeken ook