Sportpark 'T Heereind

Sportpark 'T Heereind is een Voetbalclub gelegen aan Het Heereind, Heereindsestraat 10 in Beek en Donk.

Meer informatie over Sportpark 'T Heereind in Beek en Donk

Sportpark 'T Heereind is een Voetbalclub gelegen in Beek en Donk op Het Heereind, Heereindsestraat 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Beek en Donk? Dan ben je bij Sportpark 'T Heereind op de juiste plek. Bij Sportpark 'T Heereind hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark 'T Heereind kun je in een leuk voetbalteam spelen in Beek en Donk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark 'T Heereind om lid te worden. 

Sportpark 'T Heereind in Beek en Donk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Het Heereind, Heereindsestraat 10 in Beek en Donk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beek en Donk of niet, iedereen is welkom bij Sportpark 'T Heereind. Je kan Sportpark 'T Heereind telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportpark 'T Heereind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark 'T Heereind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark ‘T Heereind

Bezoekers bekeken ook