V.V. Spoordonkse Boys

V.V. Spoordonkse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Het Horstje, Broekstraat 3-B in Oirschot.

Meer informatie over V.V. Spoordonkse Boys in Oirschot

V.V. Spoordonkse Boys is een Voetbalclub gelegen in Oirschot op Het Horstje, Broekstraat 3-B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oirschot? Dan ben je bij V.V. Spoordonkse Boys op de juiste plek. Bij V.V. Spoordonkse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij V.V. Spoordonkse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oirschot. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij V.V. Spoordonkse Boys om lid te worden. 

V.V. Spoordonkse Boys in Oirschot is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Het Horstje, Broekstraat 3-B in Oirschot. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oirschot of niet, iedereen is welkom bij V.V. Spoordonkse Boys. Je kan V.V. Spoordonkse Boys telefonisch bereiken op: 31 499 572 663 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.spoordonkseboys.nl/

Hoe kom je bij V.V. Spoordonkse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.V. Spoordonkse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. V.V. Spoordonkse Boys

Bezoekers bekeken ook