Voetbalvereniging SDZ

Voetbalvereniging SDZ is een Voetbalclub gelegen aan Transformatorweg 10 in Amsterdam.

Meer informatie over Voetbalvereniging SDZ in Amsterdam

Voetbalvereniging SDZ is een Voetbalclub gelegen in Amsterdam op Transformatorweg 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Voetbalvereniging SDZ op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging SDZ hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging SDZ kun je in een leuk voetbalteam spelen in Amsterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging SDZ om lid te worden. 

Voetbalvereniging SDZ in Amsterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Transformatorweg 10 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging SDZ. Je kan Voetbalvereniging SDZ telefonisch bereiken op: 31 20 682 1819 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.avv-sdz.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging SDZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging SDZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging SDZ

Bezoekers bekeken ook