Voetbalvereniging Sliedrecht

Voetbalvereniging Sliedrecht is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 7 in Sliedrecht.

Meer informatie over Voetbalvereniging Sliedrecht in Sliedrecht

Voetbalvereniging Sliedrecht is een Voetbalclub gelegen in Sliedrecht op Sportlaan 7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sliedrecht? Dan ben je bij Voetbalvereniging Sliedrecht op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Sliedrecht hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Sliedrecht kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sliedrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Sliedrecht om lid te worden. 

Voetbalvereniging Sliedrecht in Sliedrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 7 in Sliedrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sliedrecht of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Sliedrecht. Je kan Voetbalvereniging Sliedrecht telefonisch bereiken op: 31 184 490 197 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvsliedrecht.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Sliedrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Sliedrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Sliedrecht

Bezoekers bekeken ook