Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR)

Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) is een Voetbalclub gelegen aan Laguitensebaan 56 in Rijsbergen.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) in Rijsbergen

Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) is een Voetbalclub gelegen in Rijsbergen op Laguitensebaan 56.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rijsbergen? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rijsbergen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) in Rijsbergen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Laguitensebaan 56 in Rijsbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijsbergen of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR). Je kan Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) telefonisch bereiken op: 31 76 596 1972 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvrijsbergen.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Rijsbergen (VVR)

Bezoekers bekeken ook