Voetbalvereniging Peursum

Voetbalvereniging Peursum is een Voetbalclub gelegen aan Sportplein 2 C in Giessenburg.

Meer informatie over Voetbalvereniging Peursum in Giessenburg

Voetbalvereniging Peursum is een Voetbalclub gelegen in Giessenburg op Sportplein 2 C.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Giessenburg? Dan ben je bij Voetbalvereniging Peursum op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Peursum hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Peursum kun je in een leuk voetbalteam spelen in Giessenburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Peursum om lid te worden. 

Voetbalvereniging Peursum in Giessenburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportplein 2 C in Giessenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Giessenburg of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Peursum. Je kan Voetbalvereniging Peursum telefonisch bereiken op: 31 184 651 719 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvpeursum.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Peursum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Peursum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Peursum

Bezoekers bekeken ook