Sportvereniging Vaassen

Sportvereniging Vaassen is een Voetbalclub gelegen aan Woestijnweg 67 in Vaassen.

Meer informatie over Sportvereniging Vaassen in Vaassen

Sportvereniging Vaassen is een Voetbalclub gelegen in Vaassen op Woestijnweg 67.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Vaassen? Dan ben je bij Sportvereniging Vaassen op de juiste plek. Bij Sportvereniging Vaassen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Vaassen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Vaassen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Vaassen om lid te worden. 

Sportvereniging Vaassen in Vaassen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Woestijnweg 67 in Vaassen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vaassen of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Vaassen. Je kan Sportvereniging Vaassen telefonisch bereiken op: 31 578 572 285 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svvaassen.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Vaassen

Bezoekers bekeken ook