Voetbalvereniging Dokkum

Voetbalvereniging Dokkum is een Voetbalclub gelegen aan Harddraversdijk 3 in Dokkum.

Meer informatie over Voetbalvereniging Dokkum in Dokkum

Voetbalvereniging Dokkum is een Voetbalclub gelegen in Dokkum op Harddraversdijk 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Dokkum? Dan ben je bij Voetbalvereniging Dokkum op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Dokkum hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Dokkum kun je in een leuk voetbalteam spelen in Dokkum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Dokkum om lid te worden. 

Voetbalvereniging Dokkum in Dokkum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Harddraversdijk 3 in Dokkum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dokkum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Dokkum. Je kan Voetbalvereniging Dokkum telefonisch bereiken op: 31 519 294 072 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvdokkum.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Dokkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Dokkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Dokkum

Bezoekers bekeken ook