Sportvereniging Oeverzwaluwen

Sportvereniging Oeverzwaluwen is een Sportclub gelegen aan Dominee L. Tinholtstraat 5 in Koudum.

Meer informatie over Sportvereniging Oeverzwaluwen in Koudum

Sportvereniging Oeverzwaluwen is een Sportclub gelegen in Koudum op Dominee L. Tinholtstraat 5.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Koudum? Dan ben je bij Sportvereniging Oeverzwaluwen op de juiste plek. Bij Sportvereniging Oeverzwaluwen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Oeverzwaluwen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Koudum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Oeverzwaluwen om lid te worden. 

Sportvereniging Oeverzwaluwen in Koudum is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Dominee L. Tinholtstraat 5 in Koudum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koudum of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Oeverzwaluwen. Je kan Sportvereniging Oeverzwaluwen telefonisch bereiken op: 31 514 522 583 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.oeverzwaluwen-voetbal.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Oeverzwaluwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Oeverzwaluwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Oeverzwaluwen

Bezoekers bekeken ook