Voetbalvereniging IJ.V.V.

Voetbalvereniging IJ.V.V. is een Voetbalclub gelegen aan Bergweg 3 in IJsselmuiden.

Meer informatie over Voetbalvereniging IJ.V.V. in IJsselmuiden

Voetbalvereniging IJ.V.V. is een Voetbalclub gelegen in IJsselmuiden op Bergweg 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van IJsselmuiden? Dan ben je bij Voetbalvereniging IJ.V.V. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging IJ.V.V. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging IJ.V.V. kun je in een leuk voetbalteam spelen in IJsselmuiden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging IJ.V.V. om lid te worden. 

Voetbalvereniging IJ.V.V. in IJsselmuiden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bergweg 3 in IJsselmuiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselmuiden of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging IJ.V.V.. Je kan Voetbalvereniging IJ.V.V. telefonisch bereiken op: 31 38 331 5877 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ijvv.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging IJ.V.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging IJ.V.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging IJ.V.V.

Bezoekers bekeken ook