Voetbalvereniging St. Jacob

Voetbalvereniging St. Jacob is een Voetbalclub gelegen aan Oosteinde 77 in Sint Jacobiparochie.

Meer informatie over Voetbalvereniging St. Jacob in Sint Jacobiparochie

Voetbalvereniging St. Jacob is een Voetbalclub gelegen in Sint Jacobiparochie op Oosteinde 77.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sint Jacobiparochie? Dan ben je bij Voetbalvereniging St. Jacob op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging St. Jacob hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging St. Jacob kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sint Jacobiparochie. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging St. Jacob om lid te worden. 

Voetbalvereniging St. Jacob in Sint Jacobiparochie is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Oosteinde 77 in Sint Jacobiparochie. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint Jacobiparochie of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging St. Jacob. Je kan Voetbalvereniging St. Jacob telefonisch bereiken op: 31 518 491 786 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging St. Jacob? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging St. Jacob het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging St. Jacob

Bezoekers bekeken ook