Sportvereniging M.T.W.

Sportvereniging M.T.W. is een Voetbalclub gelegen aan Theodorus Rijkersstraat 16 in Den Helder.

Meer informatie over Sportvereniging M.T.W. in Den Helder

Sportvereniging M.T.W. is een Voetbalclub gelegen in Den Helder op Theodorus Rijkersstraat 16.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij Sportvereniging M.T.W. op de juiste plek. Bij Sportvereniging M.T.W. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging M.T.W. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Helder. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging M.T.W. om lid te worden. 

Sportvereniging M.T.W. in Den Helder is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Theodorus Rijkersstraat 16 in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging M.T.W.. Je kan Sportvereniging M.T.W. telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportvereniging M.T.W.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging M.T.W. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging M.T.W.

Bezoekers bekeken ook