Sport Club Excelsior Nijmegen

Sport Club Excelsior Nijmegen is een Voetbalclub gelegen aan De Meeuwse acker 2029 in Nijmegen.

Meer informatie over Sport Club Excelsior Nijmegen in Nijmegen

Sport Club Excelsior Nijmegen is een Voetbalclub gelegen in Nijmegen op De Meeuwse acker 2029.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Sport Club Excelsior Nijmegen op de juiste plek. Bij Sport Club Excelsior Nijmegen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sport Club Excelsior Nijmegen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nijmegen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sport Club Excelsior Nijmegen om lid te worden. 

Sport Club Excelsior Nijmegen in Nijmegen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Meeuwse acker 2029 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Sport Club Excelsior Nijmegen. Je kan Sport Club Excelsior Nijmegen telefonisch bereiken op: 31 24 379 0907 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://sce-nijmegen.nl/

Hoe kom je bij Sport Club Excelsior Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Club Excelsior Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sport Club Excelsior Nijmegen

Bezoekers bekeken ook