Sportvereniging Meerkerk

Sportvereniging Meerkerk is een Voetbalclub gelegen aan Burggraaf 5 in Meerkerk.

Meer informatie over Sportvereniging Meerkerk in Meerkerk

Sportvereniging Meerkerk is een Voetbalclub gelegen in Meerkerk op Burggraaf 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Meerkerk? Dan ben je bij Sportvereniging Meerkerk op de juiste plek. Bij Sportvereniging Meerkerk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Meerkerk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Meerkerk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Meerkerk om lid te worden. 

Sportvereniging Meerkerk in Meerkerk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Burggraaf 5 in Meerkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meerkerk of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Meerkerk. Je kan Sportvereniging Meerkerk telefonisch bereiken op: 31 183 352 005 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svmeerkerk.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Meerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Meerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Meerkerk

Bezoekers bekeken ook