Sportvereniging "Argon"

Sportvereniging "Argon" is een Voetbalclub gelegen aan Hoofdweg 85-B in Mijdrecht.

Meer informatie over Sportvereniging "Argon" in Mijdrecht

Sportvereniging "Argon" is een Voetbalclub gelegen in Mijdrecht op Hoofdweg 85-B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Mijdrecht? Dan ben je bij Sportvereniging "Argon" op de juiste plek. Bij Sportvereniging "Argon" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging "Argon" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Mijdrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging "Argon" om lid te worden. 

Sportvereniging "Argon" in Mijdrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Hoofdweg 85-B in Mijdrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Mijdrecht of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging "Argon". Je kan Sportvereniging "Argon" telefonisch bereiken op: 31 297 281 886 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://svargon.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging "Argon"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Argon" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging “Argon”

Bezoekers bekeken ook