Sportvereniging Rotterdam United

Sportvereniging Rotterdam United is een Voetbalclub gelegen aan RFC-Weg 155 in Rotterdam.

Meer informatie over Sportvereniging Rotterdam United in Rotterdam

Sportvereniging Rotterdam United is een Voetbalclub gelegen in Rotterdam op RFC-Weg 155.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Sportvereniging Rotterdam United op de juiste plek. Bij Sportvereniging Rotterdam United hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Rotterdam United kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Rotterdam United om lid te worden. 

Sportvereniging Rotterdam United in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan RFC-Weg 155 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Rotterdam United. Je kan Sportvereniging Rotterdam United telefonisch bereiken op: 31 10 477 4942 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.rdamunited.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Rotterdam United? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Rotterdam United het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Rotterdam United

Bezoekers bekeken ook