Voetbalvereniging RKSVB

Voetbalvereniging RKSVB is een Voetbalclub gelegen aan Kerkstraat 2B in Voerendaal.

Meer informatie over Voetbalvereniging RKSVB in Voerendaal

Voetbalvereniging RKSVB is een Voetbalclub gelegen in Voerendaal op Kerkstraat 2B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Voerendaal? Dan ben je bij Voetbalvereniging RKSVB op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging RKSVB hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging RKSVB kun je in een leuk voetbalteam spelen in Voerendaal. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging RKSVB om lid te worden. 

Voetbalvereniging RKSVB in Voerendaal is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kerkstraat 2B in Voerendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Voerendaal of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging RKSVB. Je kan Voetbalvereniging RKSVB telefonisch bereiken op: 31 45 575 1790 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rksvb.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging RKSVB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging RKSVB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging RKSVB

Bezoekers bekeken ook