Voetbalvereniging Kloosterburen

Voetbalvereniging Kloosterburen is een Voetbalclub gelegen aan Westerklooster 1A in Kloosterburen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Kloosterburen in Kloosterburen

Voetbalvereniging Kloosterburen is een Voetbalclub gelegen in Kloosterburen op Westerklooster 1A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Kloosterburen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Kloosterburen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Kloosterburen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Kloosterburen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Kloosterburen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Kloosterburen om lid te worden. 

Voetbalvereniging Kloosterburen in Kloosterburen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Westerklooster 1A in Kloosterburen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kloosterburen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Kloosterburen. Je kan Voetbalvereniging Kloosterburen telefonisch bereiken op: 31 595 481 613 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvkloosterburen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Kloosterburen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Kloosterburen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Kloosterburen

Bezoekers bekeken ook