Voetbalvereniging CVO

Voetbalvereniging CVO is een Voetbalclub gelegen aan SP, Waling Dijkstrastraat 19 in Vrouwenparochie.

Meer informatie over Voetbalvereniging CVO in Vrouwenparochie

Voetbalvereniging CVO is een Voetbalclub gelegen in Vrouwenparochie op SP, Waling Dijkstrastraat 19.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Vrouwenparochie? Dan ben je bij Voetbalvereniging CVO op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging CVO hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging CVO kun je in een leuk voetbalteam spelen in Vrouwenparochie. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging CVO om lid te worden. 

Voetbalvereniging CVO in Vrouwenparochie is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan SP, Waling Dijkstrastraat 19 in Vrouwenparochie. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vrouwenparochie of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging CVO. Je kan Voetbalvereniging CVO telefonisch bereiken op: 31 518 402 291 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvcvo.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging CVO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging CVO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging CVO

Bezoekers bekeken ook