R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus

R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus is een Voetbalclub gelegen aan Boszicht 230 in Budel-Dorplein.

Meer informatie over R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus in Budel-Dorplein

R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus is een Voetbalclub gelegen in Budel-Dorplein op Boszicht 230.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Budel-Dorplein? Dan ben je bij R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus op de juiste plek. Bij R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus kun je in een leuk voetbalteam spelen in Budel-Dorplein. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus om lid te worden. 

R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus in Budel-Dorplein is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Boszicht 230 in Budel-Dorplein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Budel-Dorplein of niet, iedereen is welkom bij R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus. Je kan R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus telefonisch bereiken op: 31 495 519 913 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://roodwit67.nl/

Hoe kom je bij R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.V.V. Rood-Wit'67/Plus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K.V.V. Rood-Wit’67/Plus

Bezoekers bekeken ook