Voetbalvereniging Irnsum

Voetbalvereniging Irnsum is een Voetbalclub gelegen aan Gravinnewei 3A in Irnsum.

Meer informatie over Voetbalvereniging Irnsum in Irnsum

Voetbalvereniging Irnsum is een Voetbalclub gelegen in Irnsum op Gravinnewei 3A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Irnsum? Dan ben je bij Voetbalvereniging Irnsum op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Irnsum hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Irnsum kun je in een leuk voetbalteam spelen in Irnsum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Irnsum om lid te worden. 

Voetbalvereniging Irnsum in Irnsum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Gravinnewei 3A in Irnsum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Irnsum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Irnsum. Je kan Voetbalvereniging Irnsum telefonisch bereiken op: 31 566 601 142 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvirnsum.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Irnsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Irnsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Irnsum

Bezoekers bekeken ook