Voetbalvereniging Scharn

Voetbalvereniging Scharn is een Voetbalclub gelegen aan Bemelerweg 92 in Maastricht.

Meer informatie over Voetbalvereniging Scharn in Maastricht

Voetbalvereniging Scharn is een Voetbalclub gelegen in Maastricht op Bemelerweg 92.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Voetbalvereniging Scharn op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Scharn hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Scharn kun je in een leuk voetbalteam spelen in Maastricht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Scharn om lid te worden. 

Voetbalvereniging Scharn in Maastricht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bemelerweg 92 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Scharn. Je kan Voetbalvereniging Scharn telefonisch bereiken op: 31 43 362 2210 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://scharn.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Scharn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Scharn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Scharn

Bezoekers bekeken ook