Voetbalvereniging Irene

Voetbalvereniging Irene is een Sportclub gelegen aan Kaal Hoefsteeg 1 in Gemonde.

Meer informatie over Voetbalvereniging Irene in Gemonde

Voetbalvereniging Irene is een Sportclub gelegen in Gemonde op Kaal Hoefsteeg 1.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Gemonde? Dan ben je bij Voetbalvereniging Irene op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Irene hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Irene kun je in een leuk voetbalteam spelen in Gemonde. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Irene om lid te worden. 

Voetbalvereniging Irene in Gemonde is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Kaal Hoefsteeg 1 in Gemonde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gemonde of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Irene. Je kan Voetbalvereniging Irene telefonisch bereiken op: 31 73 551 4491 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvirene.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Irene

Bezoekers bekeken ook