Sportvereniging Sint Boys-D.E.S.

Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. is een Vereniging of organisatie gelegen aan Sportparklaan 7 in Sint Maarten.

Meer informatie over Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. in Sint Maarten

Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. is een Vereniging of organisatie gelegen in Sint Maarten op Sportparklaan 7.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Sint Maarten? Dan ben je bij Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. op de juiste plek. Bij Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sint Maarten. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. om lid te worden. 

Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. in Sint Maarten is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Sportparklaan 7 in Sint Maarten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint Maarten of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Sint Boys-D.E.S.. Je kan Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. telefonisch bereiken op: 31 6 29099151 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sintboys.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Sint Boys-D.E.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Sint Boys-D.E.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Sint Boys-D.E.S.

Bezoekers bekeken ook