IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C."

IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." is een Voetbalclub gelegen aan Koperslagerlaan 2 in IJsselstein.

Meer informatie over IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." in IJsselstein

IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." is een Voetbalclub gelegen in IJsselstein op Koperslagerlaan 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." op de juiste plek. Bij IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." kun je in een leuk voetbalteam spelen in IJsselstein. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." om lid te worden. 

IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." in IJsselstein is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Koperslagerlaan 2 in IJsselstein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselstein of niet, iedereen is welkom bij IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C.". Je kan IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C."? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsselsteinse Football Club "IJ.F.C." het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. IJsselsteinse Football Club “IJ.F.C.”

Bezoekers bekeken ook