Sportvereniging DOSKO

Sportvereniging DOSKO is een Sportclub gelegen aan Ravelstraat 158 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Sportvereniging DOSKO in Bergen op Zoom

Sportvereniging DOSKO is een Sportclub gelegen in Bergen op Zoom op Ravelstraat 158.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Bergen op Zoom? Dan ben je bij Sportvereniging DOSKO op de juiste plek. Bij Sportvereniging DOSKO hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging DOSKO kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bergen op Zoom. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging DOSKO om lid te worden. 

Sportvereniging DOSKO in Bergen op Zoom is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Ravelstraat 158 in Bergen op Zoom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen op Zoom of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging DOSKO. Je kan Sportvereniging DOSKO telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svdosko.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging DOSKO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging DOSKO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging DOSKO

Bezoekers bekeken ook