Zaalvoetbalvereniging Veghel

Zaalvoetbalvereniging Veghel is een Club voor Australisch football gelegen aan Kruisstraat 37A in Veghel.

Meer informatie over Zaalvoetbalvereniging Veghel in Veghel

Zaalvoetbalvereniging Veghel is een Club voor Australisch football gelegen in Veghel op Kruisstraat 37A.

Ben jij opzoek naar een Club voor Australisch football in de buurt van Veghel? Dan ben je bij Zaalvoetbalvereniging Veghel op de juiste plek. Bij Zaalvoetbalvereniging Veghel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Zaalvoetbalvereniging Veghel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Veghel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Zaalvoetbalvereniging Veghel om lid te worden. 

Zaalvoetbalvereniging Veghel in Veghel is de plek om te voetballen. Deze Club voor Australisch football is gelegen aan Kruisstraat 37A in Veghel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veghel of niet, iedereen is welkom bij Zaalvoetbalvereniging Veghel. Je kan Zaalvoetbalvereniging Veghel telefonisch bereiken op: 31 6 30121085 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://zvv-veghel.nl/

Hoe kom je bij Zaalvoetbalvereniging Veghel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaalvoetbalvereniging Veghel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Zaalvoetbalvereniging Veghel

Bezoekers bekeken ook