PPSC Schiedamse Voetbalvereniging

PPSC Schiedamse Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen aan Parkweg 419 in Schiedam.

Meer informatie over PPSC Schiedamse Voetbalvereniging in Schiedam

PPSC Schiedamse Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen in Schiedam op Parkweg 419.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Schiedam? Dan ben je bij PPSC Schiedamse Voetbalvereniging op de juiste plek. Bij PPSC Schiedamse Voetbalvereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij PPSC Schiedamse Voetbalvereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Schiedam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij PPSC Schiedamse Voetbalvereniging om lid te worden. 

PPSC Schiedamse Voetbalvereniging in Schiedam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Parkweg 419 in Schiedam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schiedam of niet, iedereen is welkom bij PPSC Schiedamse Voetbalvereniging. Je kan PPSC Schiedamse Voetbalvereniging telefonisch bereiken op: 31 10 470 7224 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ppsc.nl/

Hoe kom je bij PPSC Schiedamse Voetbalvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PPSC Schiedamse Voetbalvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. PPSC Schiedamse Voetbalvereniging

Bezoekers bekeken ook