Voetbalvereniging Ria-W

Voetbalvereniging Ria-W is een Voetbalclub gelegen aan den Polder, Sportpark In, Kapittelstraat 6 in Westdorpe.

Meer informatie over Voetbalvereniging Ria-W in Westdorpe

Voetbalvereniging Ria-W is een Voetbalclub gelegen in Westdorpe op den Polder, Sportpark In, Kapittelstraat 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Westdorpe? Dan ben je bij Voetbalvereniging Ria-W op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Ria-W hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Ria-W kun je in een leuk voetbalteam spelen in Westdorpe. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Ria-W om lid te worden. 

Voetbalvereniging Ria-W in Westdorpe is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan den Polder, Sportpark In, Kapittelstraat 6 in Westdorpe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Westdorpe of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Ria-W. Je kan Voetbalvereniging Ria-W telefonisch bereiken op: 31 6 40207677 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ria-w.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Ria-W? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Ria-W het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Ria-W

Bezoekers bekeken ook