Sportpark achter het kasteel

Sportpark achter het kasteel is een Voetbalclub gelegen aan Kerkpad in Wijlre.

Meer informatie over Sportpark achter het kasteel in Wijlre

Sportpark achter het kasteel is een Voetbalclub gelegen in Wijlre op Kerkpad.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wijlre? Dan ben je bij Sportpark achter het kasteel op de juiste plek. Bij Sportpark achter het kasteel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark achter het kasteel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wijlre. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark achter het kasteel om lid te worden. 

Sportpark achter het kasteel in Wijlre is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kerkpad in Wijlre. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijlre of niet, iedereen is welkom bij Sportpark achter het kasteel. Je kan Sportpark achter het kasteel telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportpark achter het kasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark achter het kasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark achter het kasteel

Bezoekers bekeken ook