Sportvereniging Wassenaar

Sportvereniging Wassenaar is een Sportclub gelegen aan Charlottestraat 7 in Wassenaar.

Meer informatie over Sportvereniging Wassenaar in Wassenaar

Sportvereniging Wassenaar is een Sportclub gelegen in Wassenaar op Charlottestraat 7.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Wassenaar? Dan ben je bij Sportvereniging Wassenaar op de juiste plek. Bij Sportvereniging Wassenaar hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Wassenaar kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wassenaar. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Wassenaar om lid te worden. 

Sportvereniging Wassenaar in Wassenaar is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Charlottestraat 7 in Wassenaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wassenaar of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Wassenaar. Je kan Sportvereniging Wassenaar telefonisch bereiken op: 31 70 517 9748 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://svwassenaar.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Wassenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Wassenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Wassenaar

Bezoekers bekeken ook