Lennisheuvelse Sport Vereniging

Lennisheuvelse Sport Vereniging is een Voetbalclub gelegen aan Mijlstraat 127 in Boxtel.

Meer informatie over Lennisheuvelse Sport Vereniging in Boxtel

Lennisheuvelse Sport Vereniging is een Voetbalclub gelegen in Boxtel op Mijlstraat 127.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Boxtel? Dan ben je bij Lennisheuvelse Sport Vereniging op de juiste plek. Bij Lennisheuvelse Sport Vereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Lennisheuvelse Sport Vereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Boxtel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Lennisheuvelse Sport Vereniging om lid te worden. 

Lennisheuvelse Sport Vereniging in Boxtel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Mijlstraat 127 in Boxtel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boxtel of niet, iedereen is welkom bij Lennisheuvelse Sport Vereniging. Je kan Lennisheuvelse Sport Vereniging telefonisch bereiken op: 31 411 675 651 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://vv-lsv.nl/

Hoe kom je bij Lennisheuvelse Sport Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lennisheuvelse Sport Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Lennisheuvelse Sport Vereniging

Bezoekers bekeken ook