Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven

Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven is een Voetbalclub gelegen aan Korze 82 in Veldhoven.

Meer informatie over Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven in Veldhoven

Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven is een Voetbalclub gelegen in Veldhoven op Korze 82.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven op de juiste plek. Bij Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven kun je in een leuk voetbalteam spelen in Veldhoven. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven om lid te worden. 

Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven in Veldhoven is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Korze 82 in Veldhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veldhoven of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven. Je kan Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven telefonisch bereiken op: 31 40 253 1455 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.roodwitv.nl/home

Hoe kom je bij Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Rood-Wit Veldhoven

Bezoekers bekeken ook