V.V. Germania, Sportpark Noord

V.V. Germania, Sportpark Noord is een Voetbalclub gelegen aan Nijmeegsebaan 5B in Groesbeek.

Meer informatie over V.V. Germania, Sportpark Noord in Groesbeek

V.V. Germania, Sportpark Noord is een Voetbalclub gelegen in Groesbeek op Nijmeegsebaan 5B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Groesbeek? Dan ben je bij V.V. Germania, Sportpark Noord op de juiste plek. Bij V.V. Germania, Sportpark Noord hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij V.V. Germania, Sportpark Noord kun je in een leuk voetbalteam spelen in Groesbeek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij V.V. Germania, Sportpark Noord om lid te worden. 

V.V. Germania, Sportpark Noord in Groesbeek is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Nijmeegsebaan 5B in Groesbeek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groesbeek of niet, iedereen is welkom bij V.V. Germania, Sportpark Noord. Je kan V.V. Germania, Sportpark Noord telefonisch bereiken op: 31 24 397 2081 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.germaniagroesbeek.nl/

Hoe kom je bij V.V. Germania, Sportpark Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.V. Germania, Sportpark Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. V.V. Germania, Sportpark Noord

Bezoekers bekeken ook