Voetbalvereniging Partij

Voetbalvereniging Partij is een Voetbalclub gelegen aan Teventweg 20 in Wittem.

Meer informatie over Voetbalvereniging Partij in Wittem

Voetbalvereniging Partij is een Voetbalclub gelegen in Wittem op Teventweg 20.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wittem? Dan ben je bij Voetbalvereniging Partij op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Partij hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Partij kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wittem. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Partij om lid te worden. 

Voetbalvereniging Partij in Wittem is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Teventweg 20 in Wittem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wittem of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Partij. Je kan Voetbalvereniging Partij telefonisch bereiken op: 31 43 450 1560 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvpartij.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Partij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Partij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Partij

Bezoekers bekeken ook