Helmondse Voetbalschool

Helmondse Voetbalschool is een Voetbalclub gelegen aan Braakse Bosdijk 2 in Helmond.

Meer informatie over Helmondse Voetbalschool in Helmond

Helmondse Voetbalschool is een Voetbalclub gelegen in Helmond op Braakse Bosdijk 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Helmondse Voetbalschool op de juiste plek. Bij Helmondse Voetbalschool hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Helmondse Voetbalschool kun je in een leuk voetbalteam spelen in Helmond. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Helmondse Voetbalschool om lid te worden. 

Helmondse Voetbalschool in Helmond is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Braakse Bosdijk 2 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Helmondse Voetbalschool. Je kan Helmondse Voetbalschool telefonisch bereiken op: 31 6 52582952 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.helmondsevoetbalschool.nl/

Hoe kom je bij Helmondse Voetbalschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helmondse Voetbalschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Helmondse Voetbalschool

Bezoekers bekeken ook