Voetbalvereniging Assendelft

Voetbalvereniging Assendelft is een Voetbalclub gelegen aan Dorpsstraat 253b in Assendelft.

Meer informatie over Voetbalvereniging Assendelft in Assendelft

Voetbalvereniging Assendelft is een Voetbalclub gelegen in Assendelft op Dorpsstraat 253b.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Assendelft? Dan ben je bij Voetbalvereniging Assendelft op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Assendelft hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Assendelft kun je in een leuk voetbalteam spelen in Assendelft. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Assendelft om lid te worden. 

Voetbalvereniging Assendelft in Assendelft is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Dorpsstraat 253b in Assendelft. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assendelft of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Assendelft. Je kan Voetbalvereniging Assendelft telefonisch bereiken op: 31 75 687 1814 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvassendelft.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Assendelft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Assendelft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Assendelft

Bezoekers bekeken ook