Voetbalvereniging SDV

Voetbalvereniging SDV is een Voetbalclub gelegen aan Kralingse Zoom 100 in Rotterdam.

Meer informatie over Voetbalvereniging SDV in Rotterdam

Voetbalvereniging SDV is een Voetbalclub gelegen in Rotterdam op Kralingse Zoom 100.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Voetbalvereniging SDV op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging SDV hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging SDV kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging SDV om lid te worden. 

Voetbalvereniging SDV in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kralingse Zoom 100 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging SDV. Je kan Voetbalvereniging SDV telefonisch bereiken op: 31 10 242 9000 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvsdv.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging SDV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging SDV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging SDV

Bezoekers bekeken ook