Sportpark De Lytse Trije

Sportpark De Lytse Trije is een Voetbalclub gelegen aan Spoardyk 4 in Sexbierum.

Meer informatie over Sportpark De Lytse Trije in Sexbierum

Sportpark De Lytse Trije is een Voetbalclub gelegen in Sexbierum op Spoardyk 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sexbierum? Dan ben je bij Sportpark De Lytse Trije op de juiste plek. Bij Sportpark De Lytse Trije hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark De Lytse Trije kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sexbierum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark De Lytse Trije om lid te worden. 

Sportpark De Lytse Trije in Sexbierum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Spoardyk 4 in Sexbierum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sexbierum of niet, iedereen is welkom bij Sportpark De Lytse Trije. Je kan Sportpark De Lytse Trije telefonisch bereiken op: 31 517 591 581 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.avcsexbierum.nl/

Hoe kom je bij Sportpark De Lytse Trije? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Lytse Trije het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark De Lytse Trije

Bezoekers bekeken ook