Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie"

Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" is een Vereniging of organisatie gelegen aan Abtspoelweg 21 in Oegstgeest.

Meer informatie over Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" in Oegstgeest

Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" is een Vereniging of organisatie gelegen in Oegstgeest op Abtspoelweg 21.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Oegstgeest? Dan ben je bij Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" op de juiste plek. Bij Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oegstgeest. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" om lid te worden. 

Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" in Oegstgeest is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Abtspoelweg 21 in Oegstgeest. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oegstgeest of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie". Je kan Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" telefonisch bereiken op: 31 71 517 4156 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ajax-sc.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Ajax-Sportman-Combinatie" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging “Ajax-Sportman-Combinatie”

Bezoekers bekeken ook