Voetbalvereniging Amelandia

Voetbalvereniging Amelandia is een Vereniging of organisatie gelegen aan Tussen Dijken 37 in Hollum.

Meer informatie over Voetbalvereniging Amelandia in Hollum

Voetbalvereniging Amelandia is een Vereniging of organisatie gelegen in Hollum op Tussen Dijken 37.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Hollum? Dan ben je bij Voetbalvereniging Amelandia op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Amelandia hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Amelandia kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hollum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Amelandia om lid te worden. 

Voetbalvereniging Amelandia in Hollum is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Tussen Dijken 37 in Hollum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hollum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Amelandia. Je kan Voetbalvereniging Amelandia telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Amelandia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Amelandia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Amelandia

Bezoekers bekeken ook