Voetbalvereniging Kagia

Voetbalvereniging Kagia is een Voetbalclub gelegen aan Kikkerbeetstraat 1 in Lisserbroek.

Meer informatie over Voetbalvereniging Kagia in Lisserbroek

Voetbalvereniging Kagia is een Voetbalclub gelegen in Lisserbroek op Kikkerbeetstraat 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Lisserbroek? Dan ben je bij Voetbalvereniging Kagia op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Kagia hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Kagia kun je in een leuk voetbalteam spelen in Lisserbroek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Kagia om lid te worden. 

Voetbalvereniging Kagia in Lisserbroek is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kikkerbeetstraat 1 in Lisserbroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lisserbroek of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Kagia. Je kan Voetbalvereniging Kagia telefonisch bereiken op: 31 252 410 348 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kagia.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Kagia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Kagia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Kagia

Bezoekers bekeken ook